Få fri adgang til alle SBi-anvisninger

Få fri adgang til alle SBi-anvisninger

17-09-2019

Sølv og Guld medlemmer hos BEC får abonnement til SBi-anvisningerne

I starten af juli måned annoncerede vi et nyt samarbejde mellem Statens Byggeforskningsinstitut (SBi) og Byggeriets Evaluerings Center (BEC) (læs omtale). Allerede nu bærer samarbejdet frugt i form af et godt tilbud til byggeriets aktører. Sammen med BEC medlemskabet får man nu adgang til SBi's anvisninger i, hvordan man i byggeriet løser opgaver i overensstemmelse med god praksis.

 

Kampagne

Bliv Sølv eller Guld medlem hos BEC og få 6 måneders abonnement til SBi-anvisningerne

Når du opretter et Sølv eller Guld medlemskab hos BEC, vil du få tilsendt en e-mail med login til anvisninger.dk. Dit abonnement til SBi- anvisningerne er gyldigt i 6 måneder.

  • Hvis din virksomhed allerede er Sølv eller Guld medlem hos BEC, vil du automatisk få tilsendt en e-mail med login til anvisninger.dk.
  • Hvis din virksomhed har et Basis medlemskab hos BEC, har du mulighed for at opgradere til et Sølv eller Guld medlemskab. Det gør du ved at logge ind her på hjemmesiden og klikke på Min menu / Medlemskab. Her vælger du dit nye medlemskab. Når du har opgraderet dit medlemskab, vil du få tilsendt en e-mail med login til anvisninger.dk

Kampagnen kører frem til 31/12/2019.


 

Er du klar til at komme i gang?

Vælg en medlemspakke, som passer til din virksomhed.

Medlemspakker og priser 

 

Hvad er en SBi-anvisning?

En SBi-anvisning er en publikation om, hvordan man i byggeriet løser opgaver inden for et givent område i overensstemmelse med god praksis. SBi-anvisninger henvender sig først og fremmest til byggeriets professionelle parter, men de bliver også brugt i undervisningssammenhæng, og nogle af dem kan tillige bruges af private husejere og gør-det-selv-folk. SBi-anvisninger sammenholder forsknings- og erfaringsbaseret viden på et uvildigt grundlag, idet anvisningerne er udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut (SBi) ved Aalborg Universitet og er skrevet og/eller redigeret af SBi's forskere.

Med et abonnement på anvisninger.dk, får du webadgang til alle digitale SBi-anvisninger. Du kan surfe blandt anvisningerne, finde anvisninger inden for et givent emneområde, og se hvilke anvisninger, der er knyttet til Bygningsreglementet.

Du kan læse mere om SBi-anvisningerne her

 

Spørgsmål?

Ring til os på telefon 3264 1440 eller brug chatten her på siden (mandag-fredag kl. 8:30-16:00).

Du kan også sende en e-mail til info@byggerating.dk - så svarer vi dig hurtigst muligt.

 

Del på