Byggeevaluering.dk giver værdi på flere parametre!

Byggeevaluering.dk giver værdi på flere parametre!

Her kan du læse om, hvordan nogle af vores kunder anvender vores ydelser i deres professionelle dagligdag.

 

 

Vesthimmerlands Kommune

"Det var en vældig positiv oplevelse og vi ser gerne mere af samme slags”

 Læs mere|Læs mindre

 

Vi har i Vesthimmerlands Kommune evalueret vores byggeprojekter gennem et stykke tid. På vores seneste sag blev der stort set ikke registreret nogle fejl og mangler og flere entreprenører præsterede en mangelfri aflevering. Det var en vældig positiv oplevelse og vi ser gerne mere af samme slags. 

Peter Helge Staun, Projektleder 

Plus Bolig a.m.b.a.

Vi anvender BYGGE RATING, fordi det signalerer kvalitet og giver os en ekstra sikkerhed for at opnå kvalitet i vores byggeprojekter både hvad angår proces og produkt”

Betina Schack, Teknisk leder

 

Københavns Kommune

"Vi bruger BYGGE DIALOG til at måle brugernes tilfredshed med henblik på at skabe løbende forbedringer i vores egen organisation

 Læs mere|Læs mindre

 

Vi har valgt at bruge BYGGE DIALOG til at måle brugernes tilfredshed med henblik på at skabe løbende forbedringer i vores egen organisation.

I Københavns Kommune lægger vi stor vægt på dialogen med brugerne, når vi bygger. Det gælder både før, under og efter byggeriet. De mange typer af brugere er kommunens ’kunder’ - det er jo dem, vi bygger for. Som professionel bygherre har vi brug for at vide, om vi lever op til brugernes forventninger og behov, både med hensyn til processen og det færdige produkt.

Michael Stensgaard, Chefkonsulent  

 

Domea.dk

”BYGGE DIALOG er et konkret værktøj til at tjekke af samarbejdet på et byggeprojekt. Det er nemt at anvende og passer godt ind i Domea.dks byggepolitik”

Læs mere|Læs mindre

 

BYGGE DIALOG er et konkret værktøj til at tjekke af samarbejdet på et byggeprojekt. Det er nemt at anvende og passer godt ind i Domea.dks byggepolitik, som foreskriver at vi som bygherre går forrest og styrker samarbejdet mellem alle de professionelle parter igennem byggeprocessen.

BYGGE DIALOG kan anvendes som en direkte ledelsesrapportering til Byggechefen og det er med til at klarlægge vores udviklingspotentiale som professionel bygherreorganisation.

Charlotte Nørbak, Byggechef

 

 

Norconsult - KAAI A/S

"En god BYGGE RATING er et vigtigt salgsparameter, og en meget brugbar måde at fortælle nye kunder om firmaets formåen"

Læs mere|Læs mindre

 

Vi har valgt at bruge BYGGE RATING aktivt lige siden indførelsen i 2009. Vores første BYGGE RATING var virkelige fin, og efterfølgende har vi lagt stor vægt på at opretholde det flotte niveau. 

En god BYGGE RATING er et vigtigt salgsparameter, og en meget brugbar måde at fortælle nye kunder om firmaets formåen. Medarbejderne bliver orienteret om alle evalueringer, hvilket har bevirket at der er gået sport i at få gode bedømmelser. 

Vi anvender kun Byggeriets Evaluerings Center [red. Byggeevaluering.dk]. Dels fordi vi altid har fået en fin betjening hos Byggeriets Evaluerings Center [red. Byggeevaluering.dk], men også fordi systemet med at have alle evalueringsdokumenterne samlet ét sted er praktisk og meget betjeningsvenligt.


Leo Helmer, Afdelingsleder 

 

Creo Arkitekter A/S

”Som rådgivervirksomhed analyserer vi løbende vores BYGGE RATING rapport fra Byggeriets Evaluerings Center [red. Byggeevaluering.dk], med henblik på fortsat at forbedre arbejdsmetoden til, hvordan vi leverer vores ydelser"

 Læs mere|Læs mindre

  Som rådgivervirksomhed analyserer vi løbende vores BYGGE RATING rapport fra Byggeriets Evaluerings Center [red. Byggeevaluering.dk], med henblik på fortsat at forbedre arbejdsmetoden til, hvordan vi leverer vores ydelser. Et eksempel er vores bidrag til et konstruktivt samarbejde mellem projektets aktører. Det lidt diffuse punkt behøver ikke være svært eller ”rocket science”. Det er vores erfaring, at samarbejdet opleves mere tilfredsstillende, når vi er bevidste om, hvilken rolle vi som arkitekter skal indtage undervejs. 

Hos Creo Arkitekter arbejder vi målrettet med vores position som både facilitator af processer og rådgiver i disse. Denne balanceakt gør os i stand til at lede projektteams igennem komplekse problemstillinger på betryggende vis. Vi gør i praksis brug af både procesfaglige og arkitektoniske værktøjer fra energiskabende øvelser sidst på eftermiddagen til hurtige skitser her og nu, der viser den rumlige konsekvens af en spontan tanke. På denne måde oplever samarbejdspartnere og bygherre en sjov og medrivende proces. 

Vi tror vi på, at alle kan byde ind med tiltag til fremdrift i processen. En konstruktiv dialog i processer opstår, når der er etableret et respektfuldt rum til de enkelte tanker og overvejelser. Vi arbejder bevidst med at skabe plads til forskellige synspunkter undervejs, så alle bevæger sig i den samme retning. Kodeordet er nærvær, tilstedeværelse og at turde som rådgiver at tage ansvar og lytte til den uundgåelige modstand, der ind imellem opstår, når folk skal samarbejde.
 

Creo Arkitekter A/S
Dansk Boligbyg A/S

Vi bruger BYGGE RATING i vor løbende evaluering for at sikre, at vi altid lever op til vore egne krav om absolut bedste kvalitet – vort motto er ganske enkelt: Kundens tilfredshed er vores styrke! 

Ole Dam Rasmussen, Direktør

BYTØMREREN A/S

BYGGE RATING er et godt kvalitetsstempel, som bekræfter vores kompetencer og styrker vores troværdighed. Derfor er vores BYGGE RATING også oplagt at sende ud sammen med vores tilbud.

Daniel Jøhnke, Projektchef / Medejer

 Tømrer- og Snedkerfirma Frede D. Nielsen A/S

"Vores erfaringer viser, at når vores underentreprenører er med til at give os feedback via BYGGE DIALOG, gør det, at de er ekstra opmærksomme på at udføre byggeriet så godt som muligt. Derudover bruger bygherre BYGGE RATING i stor stil i deres valg af entreprenør"

 Læs mere|Læs mindre

 

Vores erfaringer viser, at når vores underentreprenører er med til at give os feedback via BYGGE DIALOG, gør det, at de er ekstra opmærksomme på at udføre byggeriet så godt som muligt for at være en del af et byggeri med en god rating.

Derudover bruger arkitekter og ikke mindst bygherre BYGGE RATING i stor stil i deres valg af entreprenør. Eftersom vi her i virksomheden udfører kvalitets byggeri og sætter kvalitet i højsæde, hvorfor så ikke udnytte muligheden at reklamere med det og vise det til potentielle kunder?

Haris Kovac, Projektleder

 

HJ Huse A/S

Vi anvender BYGGE RATING som et led i vores markedsføring, og som et kvalitetsstempel overfor nye kunder.

Lars Schou Pedersen, Afdelingsleder

Jönsson Entreprise A/S

Vi tilmelder vores sager til BYGGE RATING da vi synes det er vigtigt, at få denne feedback. Positivt som negativt. Man kan altid bruge BYGGE RATING evalueringen til at blive endnu bedre. 

Mette Friis, Projektchef

Snedkermester Arne Pedersen A/S

Vi opfatter BYGGE RATING som et velanset kvalitetsstempel som vi bl.a. bruger i vores markedsføring. Internt benytter vi BYGGE RATING til at holde os selv ekstra skarpe og sikrer derved også, at vi har en tilfreds kunde og slutbruger.

Når vi tilmelder vores sager til BYGGE RATING giver det desuden os selv og bygherre nogle helt specifikke målepunkter og værktøjer at arbejde ud fra.

Rasmus Nordahl, Projektleder

 

Casadana A/S

Det er vores erfaring i Casadana A/S, at professionelle bygherre og rådgivere holder øje med hvem der har en god BYGGE RATING hos BEC. Derfor ønsker vi mange sager tilknyttet ordningen, så det giver bygherre og rådgiver et billede af at den opnået BYGGE RATING er over mange projekter og ikke kun en enkelt heldig byggesag.

Vi kan i Casadana A/S godt lide at blive evalueret, da det er med til at sørge for at vi holder fokus på vores ambition om et godt stykke arbejde, hele vejen.

Jonas Uffe Møllenborg
Projektchef, partner


BYGGE RATING kan anvendes af bygherren til udvælgelse af entreprenører og rådgivere. Systemet giver en unik mulighed for at sammenligne virksomheders kompetencer på et ensartet grundlag.

BYGGE RATING er et kvalitetsstempel, som rådgivere og entreprenører kan vise på deres hjemmeside og vedlægge deres tilbud og ansøgninger om prækvalifikation.

Når en byggesag tilmeldes BYGGE RATING sikres et øget fokus på en god byggeproces, et byggeri i den aftalte kvalitet og med en rettidig overdragelse.

 

Er du klar til at komme i gang?

Bliv abonnent og vælg en pakke, som passer til din virksomhed.

Abonnementer og priser       Tilmeld sag

 

Spørgsmål?

Ring til os på telefon 5135 7969.

Du kan også sende en e-mail til info@byggeevaluering.dk - så svarer vi dig hurtigst muligt.

 

Del på