BYGGE DIALOG

BYGGE DIALOG

Hvad er BYGGE DIALOG? 

BYGGE DIALOG er et værktøj, der understøtter det gode samarbejde gennem hele byggeprocessen. Kernen i BYGGE DIALOG er en digital tilfredshedsmåling. BYGGE DIALOG adskiller sig fra andre tilfredshedsmålinger, fordi det er en fælles standard. Dermed kan man ikke blot sammenligne egne resultater, men man kan også sammenligne med branchegennemsnit.

Vi tilbyder 3 varianter:

 • BYGGE DIALOG
  mål på samarbejdet mellem bygherre, rådgiver og entreprenør i løbet af byggesagen

 • BYGGE DIALOG Brugertilfredshed
  mål på brugernes tilfredshed med byggeprocessen og det færdige byggeri

 • BYGGE DIALOG Rammeaftaler
  mål på brugernes tilfredshed med opgaver, der udføres i løbet af en rammeaftale

BYGGE DIALOG er et internt værktøj, og BYGGE DIALOG resultater bliver ikke offentliggjort.

 

BYGGE DIALOG er et procesværktøj, som anvendes undervejs i byggeprocessen for at understøtte det gode samarbejde mellem byggesagens aktører. BYGGE DIALOG er en moderne, digital tilfredshedsmåling, som følges op med dialog og handling.

 

Mål - følg op - mål - følg op...og få høj tilfredshed

BYGGE DIALOG giver dig en early warning, hvis samarbejdet på en byggesag udvikler sig i en uheldig retning. Det giver dig mulighed for at reagere, inden små problemer vokser sig store. BYGGE DIALOG er et "blødt" værktøj, som også har effekt på de "hårdere" og umiddelbart målbare parametre. Eller mere populært udtrykt, kvalitet i byggeprocessen fremmer bundlinjen og produktiviteten.

Når vi gennemfører BYGGE DIALOG målinger på en byggesag, ser vi ofte, at tilfredsheden med samarbejdet falder en smule i starten af projektet. Det er ikke negativt, men et udtryk for at BYGGE DIALOG målingen medvirker til at få de små problemer op til overfladen tidligt i processen. Det kan være små forhold, der har en dårlig indvirkning på samarbejdet, som kommer frem i BYGGE DIALOG målingen. Det giver mulighed for at følge op og lave justeringer. Dermed stiger tilfredsheden, kurven vender, og vi registrerer ofte en meget høj tilfredshed med samarbejdet i slutningen af projektet.

BYGGE DIALOG skalaen

Særdeles tilfreds

Meget tilfreds

Tilfreds

Mindre tilfreds

Ikke tilfreds

Med BYGGE DIALOG får du fuld fleksibilitet

BYGGE DIALOG kan tilpasses præcis efter dit behov. Du vælger selv, om du vil bruge en af vores standardopsætninger eller oprette din egen, og om du vil have få eller mange målinger.

 

 • Kan anvendes på små og store sager
 • Bestem selv antallet af målinger og hvem, der deltaltager i målingerne
 • Benyt vores standardopsætninger eller lav din egen hvor du selv bestemmer spørgsmålene.

Standardopsætninger for bygherre, entreprenør og rådgiver

Når du tilmelder en sag til BYGGE DIALOG kan du vælge vores standardopsætning. Det er en liste af spørgsmål, som specifikt adresserer enten bygherres, rådgivers eller entreprenørens rolle. 

Fordelen ved at bruge en standard opsætning er, at der er andre, som bruger samme opsætning. Dermed får du mulighed for at holde dine egne karakterer op imod branchegennemsnittet. Det kan du læse mere om i BYGGE DIALOG rapporten, som du modtager på hver sag, du tilmelder.

 

Du kan læse mere om dialogerne ved at følge disse links:

Bygherrens byggedialog

Entreprenørens byggedialog

Rådgivers byggedialog

 

 

Du har selvfølgelig også mulighed for at lave din egen opsætning, hvor du kan oprette egne spørgsmål, slette spørgsmål mv. 

Sådan foregår en BYGGE DIALOG måling

 

+ BYGGE DIALOG målingen foregår online

+ Det tager 3-4 minutter

+ Viser hvad du svarede i sidste måling

+ Tilpasser sig automatisk iPad, mobil eller PC

 1. En uge før den planlagte måling modtager du en e-mail med et link til at aktivere målingen. Vi sætter kun målingen i gang, hvis du giver 'grønt lys'
 2. Hver respondent modtager en e-mail med et link til målingen
 3. Du kan vælge at få en advisering pr. e-mail hver gang en respondent udfylder målingen
 4. Resultaterne opdateres løbende på dit dashboard her på hjemmesiden
 5. Du kan downloade en rapport på 5-7 sider med resultatet af målingen

 

 


Er du klar til at komme i gang?

Vælg en pakke, som passer til din virksomhed.

Abonnementer og priser       Tilmeld sag

 

Domea.dk anvender BYGGE DIALOG

Byggechef Charlotte Nørbak udtaler, "BYGGE DIALOG er et konkret værktøj til at tjekke af samarbejdet på et byggeprojekt. Det er nemt at anvende og passer godt ind i Domea.dks byggepolitik, som foreskriver at vi som bygherre går forrest og styrker samarbejdet mellem alle de professionelle parter igennem byggeprocessen. BYGGE DIALOG kan anvendes som en direkte ledelsesrapportering til Byggechefen og det er med til at klarlægge vores udviklingspotentiale som professionel bygherreorganisation".

 

 

 

Spørgsmål?

Ring til os på telefon 5135 7969

Du kan også sende en e-mail til info@byggeevaluering.dk - så svarer vi dig hurtigst muligt.