Nyt produkt: måling af brugertilfredshed

Nyt produkt: måling af brugertilfredshed

15-08-2017

BEC er netop gået i luften med en ny, enkel og digital løsning til at måle brugernes tilfredshed med byggeprocessen og det færdige byggeri

Løsningen anvendes til at indsamle tilfredshedsmålinger fra driftspersonale, daglige brugere, bestillere etc. på et byggeprojekt.

BYGGE DIALOG - Brugertilfredshed er udviklet i et tæt samarbejde med Byggeri København, som fremover vil anvende målingen på deres byggeprojekter.

Målgruppen for denne løsning er store og mellemstore bygherreorganisationer, som har behov for feedback fra deres brugere. Det gælder fx kommuner, boligselskaber og developere.

Adm. direktør i BEC, Peter Hesdorf udtaler, "Med tilføjelsen af brugertilfredshedsmålinger rammer vi endnu bredere med BYGGE DIALOG. Nu kan værktøjet anvendes både internt mellem bygherre, rådgiver og entreprenør men også eksternt i forhold til daglige brugere, driftspersonale osv. Med de mange muligheder ser vi BYGGE DIALOG som et virkelig stærkt værktøj, der vil medvirke til at opnå bedre byggeproces og bedre byggeri"

 

Læs mere om BYGGE DIALOG - Brugertilfredshed


Vil du vide mere?

Ring til os på telefon 3264 1440 eller brug chatten her på siden (chatten er kun åben i kontortiden).

Du kan også sende e-mail til info@byggerating.dk - så svarer vi dig hurtigst muligt.

Del på