Nu går vi i luften med BOOST projektet

Nu går vi i luften med BOOST projektet

01-09-2017

I dag lancerer vi BOOST projektet, som er et samarbejde mellem LivingLean og Byggeriets Evaluerings Center.  Formålet med projektet er at kombinere vores digitale værktøjer LACURO Potentialemålingen® og BYGGE DIALOG.

Vi åbner hermed for tilmelding af byggeprojekter til BOOST projektet. Vi vil hjælpe jer med at opnå en bedre byggeproces og et bedre samarbejde til gavn for alle parter på byggeprojektet. Erfaringen viser, at der er et meget stort økonomisk potentiale at hente – for stort set alle aktører i en byggesag.

Bygherreforeningens direktør, Henrik L. Bang, finder det nye værktøj interessant i forhold til at øge produktiviteten i byggeprojekterne:

”BOOST-projektet ser på samarbejdet fra flere vinkler og går tæt på processerne med såvel dokumentation som handlingselementer. Det kan være en stor fordel for bygherren at bringe værktøjerne i anvendelse, fordi det kan åbne samarbejdets sorte boks og samtidigt tilføje en ny dimension for mulige forbedringer. Dermed kan projektet være med til at forebygge konflikter øge produktiviteten”.

Læs hele Bygherreforeningens omtale af BOOST projektet - klik her!


Vil du vide mere om BOOST projektet?

Læs mere om projektet og find ud af, hvordan du deltager - klik her!

Del på