Det er altid godt at få feedback

Det er altid godt at få feedback

30-10-2018

Jönsson A/S er medlem hos Byggeriets Evaluerings Center (BEC) og har netop tilmeldt tre store entrepriser til BYGGE RATING. ”Det har vi gjort, fordi vi synes det er godt at få feedback - både positiv som negativ. Man kan jo altid bruge det til at blive endnu bedre” udtaler projektchef i Jönsson A/S, Mette Friis.

 

BYGGE RATING er et kvalitetsstempel til rådgivende ingeniører, arkitekter og entreprenører. Systemet giver mulighed for at sammenligne virksomheders kompetencer på et ensartet grundlag. Selve evalueringen foretages af virksomhedens kunde og BEC sørger for alt det praktiske.

BYGGE RATING for en entreprenør udgøres af fire bogstaver - ét bogstav for hvert af de fire områder:

Tidsfrister - vi registrerer, om entreprisen afleveres rettidigt

Mangler - vi registrerer antallet af mangler ved aflevering samt den økonomiske værdi af manglerne

Arbejdsmiljø - vi registrerer arbejdsulykker

Kundetilfredshed - kundens bedømmelse af entreprenøren

 

Tre store projekter tilmeldt BYGGE RATING

Jönsson A/S har netop tilmeldt tre aktuelle byggeprojekter til BYGGE RATING. Alle tre projekter gennemføres i Storkøbenhavn og Mette Friis fortæller videre om entrepriserne:

AAB Afd. 53 Dørudskiftning
I Brøndbyøster er Jönsson A/S i fuld gang med at skifte 465 døre og renoverer samtlige indgangspartier for ABB’s afdeling 53. Arbejdet kræver stor fleksibilitet og hensyn til de mange beboere, der bor i ejendommene. Totalentreprisen lyder på 21 mio. kr. og arbejdet skal stå færdigt i det første kvartal af 2019.

Amager Strand Rækkehuse
Jönsson A/S er gået i jorden ved Amager Strand og opfører 33 rækkehuse og 12 lejligheder. Boligerne kommer til at ligge helt fantastisk i en smuk natur og tæt på byen. Byggesummen er 120 millioner kroner.


Bella 15+17
Jönsson A/S opfører 116 boliger og et kontorlejemål i det kommende Bellakvarter. Byggerierne, der er i fire etager, dækker godt 11.000 kvadratmeter samt godt 1.000 kvadratmeter kælder og er fordelt på byggefelterne Bella 15+17. Boligerne skal stå parat til indflytning i foråret 2019 og byggesummen er 125 millioner kroner.

 

SØLV og GULD medlemmer hos BEC har her på hjemmesiden adgang til et dashboard, som giver et real-time overblik over virksomhedens sager. På dashboardet vises også hvordan entreprenørens BYGGE RATING har udviklet sig over tid.


Mette Friis er projektchef hos Jönsson A/S og glad for den feedback virksomheden får gennem anvendelsen af BYGGE RATING.


Fakta om BYGGE RATING

BYGGE RATING er et kvalitetsstempel, som måler kvaliteten og kundens tilfredshed med rådgivere og entreprenørers arbejde.

BYGGE RATING kan anvendes i virksomhedens markedsføring, ansøgninger om prækvalifikation mv.

BYGGE RATING giver desuden bygherrer mulighed for at sammenligne virksomheders kompetencer på et ensartet grundlag.

Mere information om BYGGE RATING - klik her

Del på