Bygherrer bruger fortsat evaluering

Bygherrer bruger fortsat evaluering

30-11-2015

Artikel bragt i Licitationen - Byggeriets Dagblad den 30. november 2015

Det er halvanden måned siden, at ordningen med obligatorisk evaluering af processerne i nye statslige byggerier blev ændret til en frivillig ordning.

Der er to udbydere af byggeevaluering i Danmark, henholdsvis BEC, Byggeriets Evalueringscenter og Bülow Management i Vejle, som begge tilbyder evaluering.

Hos BEC fortæller direktør Peter Hesdorf, at der er rigtig god gang i tilmeldingerne. Det fondsejede center tilbyder en medlemsordning af "Byggerating" som er en frivillig ordning.

"Vi har haft en meget positiv reaktion, idet der faktisk kommer 15-25 nye medlemmer om ugen, og vi er allerede nu oppe på 110 medlemmer", siger han til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

....

Bygherrerådgiver som bruger

Hos Kuben Management, der er bygherrerådgiver, bruger man ordningen, og vil fortsætte med det, såfremt interessen fortsat er der:

"Vi bruger det primært i forbindelse med prækvalifikationer, når der skal udvælges entreprenører. Det er et godt parameter at have med, men jo ikke det eneste vi bruger, og det er heller ikke afgørende for, hvordan vi vælger entreprenører til en opgave. Evalueringen er et værktøj blandt flere, siger adm. direktør Ulf Christensen. 

Læs hele artiklen på Licitationens hjemmeside - Link til artikel

 


"Vi har haft en meget positiv reaktion, idet der faktisk kommer 15-25 nye medlemmer om ugen, og vi er allerede nu oppe på 110 medlemmer", siger BEC's direktør Peter Hesdorf til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Del på