BYGGE RATING holder os skarpe og sikrer en tilfreds kunde

BYGGE RATING holder os skarpe og sikrer en tilfreds kunde

12-12-2018

Snedkermester Arne Pedersen A/S har netop modtaget en perfekt BYGGE RATING fra en tilfreds kunde på renoveringsopgaven ’Høje Gladsaxe – 3B’. BYGGE RATING anvendes i virksomhedens markedsføring og er med til at holde medarbejderne ekstra skarpe og derved sikre en tilfreds kunde og slutbruger.


Snedkermester Arne Pedersen A/S fra Greve Strand har for et par uger siden afleveret renoveringsopgaven ’Høje Gladsaxe’ til Boligforeningen 3B. Entreprisen opnåede den bedst mulige BYGGE RATING: 4xA. Projektleder Rasmus Nordahl fortæller nærmere om sagen: Vi har haft et tæt samarbejde med Bygherre og rådgiver hele vejen. Vi er meget stolte af den flotte BYGGE RATING og ser med en vis portion stolthed tilbage på en byggesag, hvor alle parter har deltaget aktivt og samarbejdsvilligt i processen.”

- Høje Gladsaxe gik ud på at udskifte 3500 m2 facadeelementer, til nye præfabrikerede elementer, udskiftning af samtlige radiatorer og nye tagpap tage. 90 % af den eksisterende facadebeklædning er den oprindelige alufacade der er monteret på de nye facadeelementer.

 

BYGGE RATING holder os skarpe
Det er ingen tilfældighed, at entreprisen har været tilmeldt BYGGE RATING, oplyser Rasmus Nordahl: Hos Arne Pedersen A/S har vi aktivt valgt at bruge BYGGE RATING. Vi bruger BYGGE RATING eksternt som markedsføring og som et velanset kvalitetsstempel. Internt benytter vi BYGGE RATING til at holde os selv ekstra skarpe og sikrer derved også at vi har en tilfreds kunde og slutbruger.”

Rasmus Nordahl har nu kastet sig over det næste projekt og også denne opgave er tilmeldt BYGGE RATING:

”På ’Carlshøj afd. B13’, brændte hele taget ned tidligere i år, hvilket har medført en komplet tagrenovering og renovering af de 12 underliggende lejligheder. Vi vil som altid anstrenge os for at kunden er fuldt tilfreds, helt fra kontraktindgåelse til aflevering. En ekstra bonus er at vi har valgt at tilmelde sagen BYGGE RATING, med det formål at give os selv og bygherre nogle helt specifikke målepunkter og værktøjer at arbejde ud fra, udover de interne værktøjer vi benytter.”

Entreprisen er netop påbegyndt og forventes afleveret i foråret 2019.

 

Byggebranchens eget kvalitetsstempel

BYGGE RATING er et kvalitetsstempel til rådgivende ingeniører, arkitekter og entreprenører. Systemet giver mulighed for at sammenligne virksomheders kompetencer på et ensartet grundlag. Selve evalueringen foretages af virksomhedens kunde og BEC sørger for alt det praktiske.

BYGGE RATING for en entreprenør udgøres af fire bogstaver (skala A - E) - ét bogstav for hvert af de fire områder:

Tidsfrister - vi registrerer, om entreprisen afleveres rettidigt

Mangler - vi registrerer antallet af mangler ved aflevering samt den økonomiske værdi af manglerne

Arbejdsmiljø - vi registrerer arbejdsulykker

Kundetilfredshed - kundens bedømmelse af entreprenøren


Projektleder Rasmus Nordahl fra Snedkermester Arne Pedersen A/S er stolt af entreprenørens seneste BYGGE RATING og fortæller at ordningen er med til at holde medarbejderne ekstra skarpe og derved sikre en tilfreds kunde og slutbruger.

Fakta om BYGGE RATING

BYGGE RATING er et kvalitetsstempel, som måler kvaliteten og kundens tilfredshed med rådgivere og entreprenørers arbejde.

BYGGE RATING kan anvendes i virksomhedens markedsføring, ansøgninger om prækvalifikation mv.

BYGGE RATING giver desuden bygherrer mulighed for at sammenligne virksomheders kompetencer på et ensartet grundlag.

Mere information om BYGGE RATING - klik her 

Del på