BYGGE RATING - en ny og bedre evaluering

BYGGE RATING - en ny og bedre evaluering

12-10-2015

I dag lancerer vi BYGGE RATING. Vi har lyttet til vores kunder og kan i dag løfte sløret for en ny, forbedret evaluering. Allerede fra i dag kan du tilmelde sager til BYGGE RATING.

Vi viderefører de tidligere evalueringer i en ny og forbedret servicepakke. Der er over 730 entreprenører og 250 arkitekter og rådgivende ingeniører, som allerede har en BYGGE RATING. Yderligere 102 virksomheder er i gang med at få en BYGGE RATING.

BYGGE RATING rummer store forbedringer. Vi har ryddet op i evalueringerne, forenklet processen og fjernet de elementer, som ikke skabte værdi.

BYGGE RATING skaber værdi for alle parter
Bygherrer får et standardiseret værktøj til udvælgelse af entreprenører og rådgivere.

Entreprenører, arkitekter og rådgivende ingeniører får et værdifuldt ledelsesværktøj og en Bygge Rating til brug i ansøgninger om prækvalifikation til byggeopgaver. Derudover kan virksomhederne bruge BYGGE RATING i deres markedsføring.

 

Vi har den klare målsætning, at BYGGE RATING skal være det nye normale i byggeriet.


Bliv medlem
Bliv medlem af BYGGE RATING og vis, at din virksomhed tager kunderne alvorligt. Medlemskab kan tegnes af bygherrer, arkitekter, rådgivende ingeniører og entreprenører.

Medlemmer har disse fordele:

+ Adgang til BEC databasen
+ BYGGE RATING rapport* (analyse af virksomhedens nøgletal)
+ Forbedringspotentiale rapport*
+ BYGGE RATING streamers til virksomhedens biler
+ Ret til at bruge virksomhedens BYGGE RATING på egen hjemmeside*

* kun for arkitekter, rådgivende ingeniører og entreprenører

Med vores nye og forbedrede servicepakker får du komplet service til en attraktiv pris. Vi har blandt andet indført en mængderabat, og derudover har vi et favorabelt introduktionstilbud i en begrænset periode.


Fakta om BYGGE RATING
Eksisterende og igangværende evalueringer bliver automatisk videreført i den nye BYGGE RATING.

Tilmelding af byggesager til evaluering foretages af bygherren. Entreprenører, arkitekter og rådgivende ingeniører kan også tilmelde egne opgaver til evaluering. Tilmelding foretages ved opgavens start.

Vi tilbyder en nem, digital løsning, og vi sørger for opfølgning undervejs i byggeprocessen. Vi leverer professionel service, som er målrettet byggeriets behov. Vi har føling med byggeriets parter og forstår bygherrens, arkitektens, den rådgivende ingeniørs og entreprenørens positioner i en byggesag.

Entreprenører bliver evalueret én gang på følgende områder: Tidsfrister, Mangler, Arbejdsmiljø og Kundetilfredshed. Arkitekter og rådgivende ingeniører bliver evalueret to gange på Kundetilfredshed. Desuden leverer vi en procesevaluering, som er en ekstra kundetilfredshedsmåling i løbet af opgaven. Det giver dig mulighed for at rette op på problemer, inden de vokser sig store.

Din BYGGE RATING bliver kun tilgængelige for andre medlemmer - og kun hvis du selv ønsker det.

Læs flere detaljer om BYGGE RATING - Klik her

Hvad får du ud af at være medlem af BYGGE RATING?
Som bygherre får du et standardiseret værktøj til udvælgelse af arkitekter, rådgivende ingeniører og entreprenører. Vi leverer support til din udbudsproces med henblik på at din udvælgelse hviler på et objektivt og retfærdigt grundlag. Du får også adgang til vores database, hvor du kan se Bygge Rating for medlemsvirksomhederne. Med disse oplysninger kan du træffe de rigtige valg og undgå klager.

Desuden sørger vi for, at arkitekter, rådgivende ingeniører og entreprenører bliver evalueret på din byggesag. Det giver en effektiv byggeproces og medvirker til en smidig og rettidig aflevering uden væsentlige mangler. Du får bedre byggeri, fordi al erfaring viser, at det, der måles på, bliver bedre.

Som arkitekt, rådgivende ingeniør eller entreprenør får du en værdifuld feed-back fra dine kunder. Ved at lytte til kunderne og måle din egen BYGGE RATING i forhold til konkurrenterne kan du sætte konkrete mål for din virksomhed. Vi leverer de analyser med markedsgennemsnit, du skal bruge for at beslutte, hvor du vil sætte ind.

Du får også en procesevaluering som en fast del af vores servicepakke. Det er en ekstra kundetilfredshedsmåling, som ikke tæller med i din virksomheds BYGGE RATING. Procesevaluering giver dig mulighed for at komme utilfredshed i forkøbet, inden små problemer vokser sig store.

Evalueringerne samles i virksomhedens BYGGE RATING, som er gennemsnittet af dine evalueringer for de seneste 3 år. Det er et enkelt og overskueligt dokument, der indeholder alle de oplysninger, som bygherren har mulighed for at kræve i forbindelse med udbud og prækvalifikationer. Det er slut med at aflevere tykke stakke af evalueringsdokumenter!

Du må reklamere med dit medlemskab af BYGGE RATING på din hjemmeside, på virksomhedens biler mv. Det er et kvalitetsstempel, som viser, at din virksomhed tager kunderne alvorligt.

Vi håber, at byggeriets aktører tager godt imod BYGGE RATING.

 

For yderligere information

Adm. direktør Peter Hesdorf, mobil 22 83 92 96

Bestyrelsesformand Finn Lauritzen, mobil 20 44 03 25


Introduktionstilbud

Lige nu får du 20 % rabat. Hvis du ikke på nuværende tidspunkt har en sag, der er egnet til evaluering, må du gerne forudbestille en eller flere evalueringer for at benytte introduktionstilbuddet. Introduktionstilbuddet gælder til og med 30.11.2015.

Allerede kunde hos BEC?
- Du kan GRATIS blive medlem
Opnå medlemsfordele og køb evalueringer til medlemspris.

Bliv medlem af BYGGE RATING
Medlemskabet gælder for din virksomheds CVR nummer og alle medarbejdere. Det koster ikke noget at blive medlem af BYGGE RATING, og dit medlemskab kan opsiges til udgangen af medlemsperioden.

Medlemmer, der er entreprenører eller rådgivere, skal blot bestille mindst 1 evaluering pr. medlemsperiode.

For eksisterende kunder - dvs. virksomheder med igangværende sager og/eller gyldig BYGGE RATING hos BEC - er der intet minimum for bestilling i medlemsperioden til og med 2016.

For bygherrer er der intet minimum for bestilling.

Medlemskab tegnet i den resterende del af 2015 gælder også i 2016.

Som medlem kan du opnå over 20 % mængderabat på evalueringer ved at købe et klippekort. Du kan også købe en enkelt evaluering, når du skal bruge den.

 

Del på