Sådan kommer vi bedst i mål!

Sådan kommer vi bedst i mål!

12-06-2018

Den midtjyske entreprenør- og servicevirksomhed BYTØMREREN A/S har gennem de seneste år tilmeldt sager til BYGGE RATING hos Byggeriets Evaluerings Center (BEC). Det er der en ganske god grund til fortæller projektchef og medejer Daniel Jøhnke.

 

Når en entreprenør tilmelder sin entreprise til BYGGE RATING hos BEC, er det virksomhedens kunde, oftest bygherre, som bedømmer entreprenørens arbejde. Evalueringen indberettes digitalt til BEC, når entreprisen er afleveret.

 

BYGGE RATING systemet giver mulighed for at sammenligne virksomheders kompetencer på et ensartet grundlag. Derfor kan BYGGE RATING anvendes af bygherrer til udvælgelse. Samtidig kan entreprenøren anvende sin BYGGE RATING til benchmarking og markedsføring.

BYGGE RATING for entreprenører udgøres af fire bogstaver - ét bogstav for hvert af de fire områder: Tidsfrister, Mangler, Arbejdsmiljø og Kundetilfredshed. Skalaen går fra A-E, hvor A er bedst.

 

Daniel Jøhnke er medejer hos BYTØMREREN A/S og fortæller her, hvorfor virksomheden frivilligt tilmelder sine projekter til BYGGE RATING: ”Vores erfaring er, at hvis man sætter fokus på tid, arbejdsulykker, kundetilfredshed og mangler fra start i et byggeprojekt kommer man bedst i mål. Her hjælper BYGGE RATING med af holde fokus”.

Senest har BYTØMREREN A/S tilmeldt sagen ’Saint Gobain’ hos Byggeriets Evaluerings Center. Det er en totalentreprise, hvor opgaven lyder på at omdanne en gammel IKEA vareudlevering til en ny butik til Brødrene Dahl (VVS-grossist) og Øland (Ventilations-grossist). Butikkerne bliver med drive in, og der bliver også et stort kontorområde samt et mødelokale. Projektet forventes afsluttet i år.

Daniel Jøhnke fortæller videre om sagen: ”Vi har tilmeldt entreprisen til BYGGE RATING, da det er et godt værktøj til at holde os skarpe og sikrer den gode kvalitet - og ikke mindst forholdet til bygherre! Målet er naturligvis 4xA”.

 

I databasen på her på BECs hjemmeside, kan du fremsøge BYTØMREREN A/S og bl.a. se de sager, som virksomheden har tilmeldt BYGGE RATING.


Fakta om BYGGE RATING

BYGGE RATING er et kvalitetsstempel, som måler kvaliteten og kundens tilfredshed med rådgivere og entreprenørers arbejde.

BYGGE RATING kan anvendes i virksomhedens markedsføring, ansøgninger om prækvalifikation mv.

BYGGE RATING giver desuden bygherrer mulighed for at sammenligne virksomheders kompetencer på et ensartet grundlag.

Mere information om BYGGE RATING - klik her

Del på